نصب آسانسور

نصب آسانسور یکی از فرایندهای کاملا تخصصی است که توسط شرکت های مختلف آسانسوری در محل پروژه ها انجام می شود. عملیات نصب شامل مراحل مختلفی است که طی آن قطعات و تجهیزات مختلف در محل خود نصب و آماده به کار می شود. قطعات و تجهیزاتی که در آسانسورها نصب می شود شامل دو دسته مکانیکی و الکتریکی است. نصب هر دسته از این قطعات و تجهیزات باید طبق اصول و استانداردهای خاصی انجام شود. در غیر این صورت علاوه بر این که آسانسور کارایی چندانی نخواهد داشت، بلکه در هر زمان امکان بروز سوانح و حوادث جانی و مالی وجود دارد. از این رو تخصص و مهارت نصابان و نوع تجهیزات مورد استفاده برای نصب آسانسور شرط اساسی برای این کار است. در این مقاله قصد داریم تا به بررسی موضوع نصب  و راه اندازی آسانسور و مراحل مربوط به آن بپردازیم.

همانطور که گفته شد، نصب آسانسور و راه اندازی آن، فرایندی است که تمامی تجهیزات مکانیکی و الکتریکی آسانسور هر کدام در محل مربوطه کار گذاشته و نصب می شوند. این فرایند نسبتا پیچیده بوده و به تخصص بالای نصابان و تکنسین ها نیاز دارد. زیرا در صورت عدم وجود تخصص و تجربه کافی در نصابان، کار نصب و راه اندازی آسانسور به درستی انجام نشده و سیستم نمی تواند کارایی و ایمنی لازم را داشته باشد. به این منظور همواره توصیه می شود این فرایند توسط شرکت های تخصصی و معتبر انجام شود. زیرا چنین شرکت هایی با داشتن پرسنل متخصص و نیز تجهیزات پیشرفته، می توانند کار نصب و راه اندازی سیستم آسانسور را در کیفیت و کارایی بالایی به انجام رسانند. همچنین در این شرایط، سیستم ایمنی لازم به هنگام استفاده کاربران را خواهد داشت. تا از بروز حوادث جبران ناپذیر به میزان زیادی جلوگیری شود.

مراحل نصب آسانسور

نصب آسانسور شامل چند مرحله مجزا است که باید با دقت و تخصص بالایی انجام شود. در هر یک از این مراحل باید اقدامات خاصی انجام شود تا پس از پایان یافتن، سیستم بتواند راه اندازی شده و شروع به کار کند. در ادامه به توضیح مختصر هر یک از این مراحل پرداخته ایم.

– مکان یابی آسانسور

اولین مرحله در نصب آسانسور، مکان یابی و تعیین محل مناسب برای نصب سیستم است. مکان هایی همانند انتها یا امتداد راهروی طبقات، راه پله ها و غیره می توانند برای نصب و راه اندازی آسانسور مناسب باشند. برای مکان یابی نصب سیستم، طراحان و معماران آسانسور ابتدا به محل پروژه مراجعه می کنند. سپس با توجه به فاکتورهایی از قبیل نوع ساختمان، متراژ، ارتفاع، قدمت و غیره مکان مناسب را برای نصب سیستم انتخاب می کنند.

– تهیه نقشه آسانسور

در دومین مرحله از نصب آسانسور، معمار یا طراح آسانسور باید نقشه نصب آسانسور در ساختمان را طراحی و تهیه کند. در واقع این کار را شرکت سازنده و مجری آسانسور انجام می دهد. برای اجرای آسانسور باید از قسمت های زیر نقشه دقیق و کاملی تهیه شود:

  • طرح طبقات مختلف، پارکینگ، زیر زمین و غیره
  • مقطع چاه آسانسور با درج ابعاد کامل از کف چاهک تا زیر سقف موتورخانه و نیز تجهیزات و تاسیساتی که در آن نصب و راه اندازی می شوند.
  • طرح موتورخانه به همراه تجهیزات و دستگاه هایی که در آن نصب می شوند.
  • طرح پشت بام ساختمان در محدوده ای که چاه آسانسور در آن ایجاد شده است. طرح پشت بام به این منظور تهیه می شود که در صورت وجود تاسیسات احتمالی در محدوده یادشده، به شرکت مجری آسانسور ارائه شود.

– آماده سازی چاهک و کف آن

در مرحله سوم، باید چاهک یا چاله آسانسور و نیز کف آن آماده سازی شود. در آماده سازی چاهک، باید به نحوی عمل شود که ارتفاع آن پیش از بتن ریزی تا اولین توقف کابین، حداقل به 190 سانتی متر برسد. البته این میزان ارتفاع، به حجم و نوع آسانسور و همچنین میزان وزنی که تحمل می کند، بستگی دارد. در کف سازی چاهک، باید فضای مناسبی برای نصب تجهیزاتی از قبیل سکوهای ضربه گیر، بافرها، سینی کابین و گاورنر سقوط فراهم شود. به منظور در امان ماندن سرویسکاران و تعمیرکاران از خطرات احتمالی به هنگام حرکت آسانسور، باید فضایی در چاهک آسانسور پیش بینی و تعبیه شود. این فضا اصطلاحا جان پناه نامیده می شود که حداقل ابعاد آن باید در حدود 100*60*50 سانتی متر باشد.

– بتن ریزی کف چاله

پس از آماده سازی چاهک، باید کف آن بتن ریزی شود. برای اجرای بتن ریزی نیز با توجه به نوع آسانسور و شرایط ساختمان می توان از دو نوع بتن مگر 10 سانتی متر و بتن آرمه کف با آرماتوربندی 30 سانتی متری استفاده کرد.

– آهن کشی چاه آسانسور و نصب ریل ها

مرحله آهن کشی و نصب ریل ها یکی از اساسی ترین مراحل در نصب و راه اندازی آسانسور محسوب می شود. زیرا این مرحله بسیار تخصصی است و انجام صحیح و اصولی آن، باعث تثبیت ریل های کابین خواهد شد. در این شرایط، آسانسور به هنگام حرکت، دچار لرزش یا تکان خوردن نخواهد شد. آهن کشی شامل نصب آهن آلاتی از قبیل براکت ها یا نبشی هایی است که بتوان ریل های کابین و وزنه را روی آن ها قرار داد. این مرحله در ایمنی آسانسور نیز تاثیر زیادی دارد و باید به دقت و توسط نرم افزارهای تخصصی، طراحی شود. همچنین اجرای آن باید طبق نقشه و با استفاده از تجهیزات مخصوص صورت گیرد. پس از اتمام آهن کشی، باید اقداماتی از قبیل تعیین خط تراز و صفحه پیلوت، شاقول ریزی و نیز کلاف بندی انجام شود. تعداد ستون های مورد نیاز در این مرحله، باید با توجه به میزان وزنی که آسانسور تحمل می کند، تعیین شود. به نحوی که چهار یا شش ستون با توجه به تحمل وزن آسانسور، تعیین می شود. آهن کشی می تواند شامل مراحل زیر باشد:

  • آماده کردن نقشه اجرای
  • تهیه آهن آلات و قطعات مورد نیاز طبق لیست
  • نصب داربست فلزی محکم و ایمن
  • اجرای آهن کشی با حضور نماینده فنی شرکت سازنده و نیز مهندس ناظر ساختمان
  • اجرای ضد زنگ روی آهن آلات نصب شده پس از صدور گواهی اتمام آهن کشی

– دیوارکشی دور چاه

دور چاه آسانسور از سه طرف راست، روبرو و چپ باید از کف اولین توقف تا اتاق موتورخانه در پشت بام، دیوار کشی شود. برای دیوارکشی طبق شرایط ساختمان می توان از سه روش زیر استفاده کرد:

  • ورق کشی که با توجه به شرایط محیط می توان از ورق های فلزی یا پانل های گچی استفاده کرد.
  • رابیتس بندی که برای آن از تورهای فلزی استفاده می شود.
  • اجرای دیوار به روش آجرکشی

– ساخت و راه اندازی موتورخانه

در مرحله بعدی از مراحل نصب آسانسور، باید موتورخانه ایجاد و راه اندازی شود. اتاق موتورخانه باید طبق نقشه اجرایی طراحی شده و ابعاد آن کاملا استاندارد باشد. به این منظور، رعایت نکات زیر در ساخت موتورخانه و راه اندازی آن الزامی است:

  • بین کف تمام شده در آخرین توقف کابین تا قسمت زیر سقف موتورخانه باید ارتفاعی حداقل 6 متر وجود داشته باشد.
  • عرض ورودی برای درب موتورخانه باید حداقل 80 سانتی متر باشد.
  • تعبیه پنجره ای مناسب برای تهویه در موتورخانه ضروری است.
  • وجود یک هواکش مناسب حداقل با فن cfm 250 در موتورخانه ضروری است.
  • در بالای چاه آسانسور و روی سقف موتورخانه، باید قلابی فلزی و مناسب نصب شود که تحمل وزنی حداقل 2000 کیلوگرم داشته باشد.
  • دمای موتورخانه باید همیشه در حالت متعادل و بین 5 تا 40 درجه سانتی گراد باشد.
  • داخل موتورخانه باید کپسول آتش نشانی نصب شود.
  • در صورت نصب دو آسانسور در کنار یکدیگر، تعبیه دریچه ای (TRAP DOOR) با ابعاد حداقل 100*80 سانتی متر در قسمت سقف موتورخانه ضروری است.
  • در موتورخانه های مربوط به آسانسورهای دوبله، تعبیه دریچه ای با ابعاد 50*60 سانتی متر، در زیر سقف چاه ضروری است.

– نصب درب ها

نصب درب های طبقات، مرحله دیگری از نصب آسانسور به شمار می رود. در آسانسورها دو درب وجود دارد. یکی از آن ها درب کابین و دیگری طبقات است. درب کابین، روی کابین نصب شده و به هنگام توقف آسانسور در طبقات، باز و بسته می شود. اما درب طبقات در هر یک از طبقات ساختمان نصب شده و به شکل ثابت و بدون حرکت در جای خود قرار دارد. با وجود درب طبقات، ایمنی آسانسور نیز به هنگام بالا یا پایین رفتن افزایش می یابد.

در میان انواع درب های طبقات، دو نوع از آن ها کاربرد بیشتری دارند. یکی از آن ها درب تمام اتوماتیک است که به شکل خودکار، همزمان با درب کابین، باز و بسته می شود. نوع دوم، درب های نیمه اتوماتیک یا لولایی هستند که کاربران خود می توانند با دست، آن ها را باز و بسته کنند. نیمه اتوماتیک بودن این درب ها به این معنی است که به هنگام حرکت کابین و تا نرسیدن آن به طبقه مورد نظر، این درب ها قفل بوده و امکان باز کردن ندارند.

– دیوارچینی دور درب ها

پس از آن که نصب درب ها و ریل به اتمام رسید و عوامل فنی، کار کنترل نهایی عملیات را به انجام رسانده و آن را تایید کردند، نوبت به مرحله دیوارچینی دور درب ها می رسد. در این ارتباط انجام موارد زیر ضروری است:

  • برای دیوارچینی دور درب ها باید از مصالحی همانند بلوک، آجر یا پوشش های فلزی استفاده کرد.
  • ضخامت دیوار نباید از لبه داخلی درب ها به سمت چاه بیشتر بوده و باید به شکل همسطح باشد.

– بتن ریزی سقف چاه

پس از آن که عملیات نصب ریل و درب ها به پایان رسید و تاییدیه عملیات توسط شرکت سازنده آسانسور صادر شد، لازم است عملیات آرماتوربندی و بتن ریزی سقف چاه انجام شود. این بتن ریزی باید بر اساس مشخصات فنی محل نصب ریل ها نسبت به عملیات قالب گذاری انجام شود. حدود 15 روز زمان نیاز است تا بتن به استحکام لازم برسد. میزان نیرویی که به سقف بتنی چاه آسانسور وارد می شود، برای ظرفیت های مختلف آسانسور به شرح زیر است:

  • آسانسور 4 نفره در حدود 3000 کیلوگرم
  • آسانسور 6 نفره در حدود 3200 کیلوگرم
  • آسانسور 8 نفره در حدود 3850 کیلوگرم
  • آسانسور 15 نفره در حدود 6200 کیلوگرم

– نصب قطعات مکانیکی

مرحله دیگر از مراحل نصب و راه اندازی آسانسور، مربوط به نصب قطعات و تجهیزات مکانیکی سیستم است. در ادامه به توضیح بیشتر این مرحله پرداخته ایم.

نصب موتور و شاسی آن

موتور را می توان مهم ترین قطعه از تجهیزات مکانیکی آسانسور دانست که نصب آن نیز اهمیت زیادی دارد. موتورهای آسانسور شامل انواع مختلفی از جمله کششی، هیدرولیک، گیربکسی، بدون گیربکس و غیره هستند. این موتورها از جهت میزان نیروی تولید شده، نوع سیستم انتقال نیرو، میزان مصرف انرژی، نیاز به موتورخانه داشتن و غیره با یکدیگر تفاوت دارند. بنابراین هر کدام از آن ها به روش های خاصی برای نصب و راه اندازی نیاز دارند که حتما باید توسط متخصصان و تکنسین های ماهر انجام شود.

پیش از نصب موتور، باید شاسی آن نصب شود. شاسی در واقع قطعه ای فلزی است که موتور و متعلقات روی آن متصل و نصب می شوند. بنابراین قرار گرفتن صحیح و نحوه جوشکاری آن شرط اساسی برای کارکرد درست موتور و تجهیزات وابسته به آن است. در این زمینه لازم است نصابان، استانداردهای لازم را در نصب این قطعه کاملا رعایت کنند.

نصب فلکه هرزگرد

فلکه هرزگرد قطعه ای است که از آن برای انتقال نیروی دورانی موتور به سیم بکسل ها استفاده می شود. سیم بکسل ها روی شیارهای این فلکه قرار می گیرند. به هنگام گردش فلکه، سیم بکسل ها نیز به بالا یا پایین کشیده می شوند. پارامترهایی از قبیل نوع شیارها، قطر و تعداد آن ها روی فلکه هرزگرد باید با قدرت موتور هماهنگ باشند. تا در این صورت موتور توان لازم برای به حرکت درآوردن فلکه و کشش سیم بکسل ها را داشته باشد.

نصب گاورنر

گاورنر از دیگر قطعات مکانیکی آسانسور است که در این مرحله نصب می شود. این قطعه نوعی ترمز مکانیکی تلقی می شود که به منظور جلوگیری از سقوط آزاد کابین و کاهش سرعت آن به کار می رود. در واقع این قطعه با کارکرد خود به افزایش ایمنی آسانسور کمک می کند.

نصب پاراشوت

پاراشوت نوعی ترمز اضطراری در آسانسور است که همزمان با گاورنر وارد عمل می شود. در مواقعی که سرعت آسانسور بسیار بالا برود یا حتی کابین دچار سقوط آزاد شود، گاورنر ابتدا به پاراشوت دستور توقف می دهد، سپس آسانسور متوقف می شود. پاراشوت ها انواع مختلفی دارند که انتخاب و نصب هر کدام از آن ها به نوع و سرعت آسانسور بستگی دارد.

نصب سایر قطعات مکانیکی

علاوه بر قطعات گفته شده، قطعات دیگری نیز در این مرحله نصب و راه اندازی می شوند. از جمله این قطعات می توان به وزنه تعادل، زنجیر جبران، بافر، قلاب سربکسل، یوک کابین، کفشک ها و غیره اشاره کرد.

– نصب قطعات الکتریکی (نصب الکتریکال)

مرحله دیگر از مراحل نصب آسانسور، مربوط به نصب تجهیزات و قطعات الکتریکی است. این مرحله شامل اقدامات مختلفی است که در ادامه به طور مختصر مورد اشاره قرار گرفته است.

نصب تابلو فرمان

تابلو فرمان را می توان بورد اصلی در سیستم آسانسور تلقی کرد. در این قطعه، ریزپردازنده های مختلفی وجود دارد که سنسورها اطلاعات مربوط به موقعیت کابین را به آن ها ارسال می کنند. در این هنگام فرمان توقف یا حرکت کابین توسط این ریزپردازنده ها صادر می شود. تابلو فرمان ها شامل دو نوع تک سرعته یا دو سرعته هستند که انتخاب هر یک از آن ها به نوع موتور بستگی دارد. تابلو فرمان وظایف مختلفی از قبیل کنترل ترمزها، کنترل سوئیچ ها، کنترل سرعت و حرکت موتور، پردازش و اجرای دستورات کاربران، کنترل درب ها و غیره را برعهده دارد.

نصب تابلو برق سه فاز

تابلو برق سه فاز، شامل سه عدد فیوز است که با وجود آن ها، ایمنی اتصالات الکتریکی آسانسور در برابر نوسانات جریان برق افزایش می یابد. در نصب این قطعه باید تکنسین نصب کننده از مهارت بالایی برخوردار باشد. مشخصات تابلو برق باید از طرف شرکت سازنده و مجری آسانسور مورد تایید قرار بگیرد. روی این تابلو، پس از نصب، باید تجهیزات زیر نیز تعبیه شود:

  • برای آسانسورهای 4 و 6 نفره، سه عدد فیوز A 25
  • برای آسانسورهای 8 و 13 نفره و مدل های باری، سه عدد فیوز A 50
  • چراغ زیگنال به تعداد 3 عدد
  • کلید گردان A 63
  • برای روشنایی موتورخانه، فن داخل آن و نیز روشنایی داخل چاه، استفاده از فیوز مینیاتوری و نصب پریز
  • نصب ترموستات به منظور تنظیم دمای داخل موتورخانه و فن آن

نصب تراول کابل

تراول کابل قطعه ای است که روی کابین نصب می شود و وظیفه دارد تا بین تابلو فرمان و قطعات الکتریکی ارتباط برقرار کند. این قطعه را از جنس باکیفیت، مقاوم و انعطاف پذیر می سازند تا بتواند به راحتی در بین طبقات به همراه کابین جابجا شود.

– نصب سایر قطعات الکتریکی

علاوه بر قطعات گفته شده، در مرحله نصب الکتریکال، قطعات و تجهیزات الکتریکی دیگری نیز نصب می شوند. از جمله این قطعات می توان به جعبه رویزیون، شالتر، سنسور آهن ربایی، انکودر و غیره اشاره کرد.

– کابل کشی

کابل کشی مرحله دیگری است که پس از نصب تجهیزات الکتریکی انجام می شود. برای اجرای این مرحله باید اقدامات زیر انجام شود.

  • کابل کشی از کنتور تا موتورخانه
  • نصب و اجرای سیستم ارت (EARTH)
  • در صورتی که فاصله کنتور تا مکان نصب تابلو برق سه فاز، بیش از میزان استاندارد باشد، این فاصله باید در اندازه کابل تغییرات اعمال شود.
  • در فواصل استاندارد برای آسانسورهای 8 و 13 نفره، از کابل 5*16 میلیمتر و برای آسانسورهای 4 و 6 نفره از کابل 5*10 میلیمتر استفاده می شود.

– اخذ تاییدیه و استاندارد آسانسور

پس از اتمام مراحل یاد شده، نوبت به اخذ تاییدیه و استاندارد آسانسور می رسد که این گواهی ها باید از مراجع مربوطه دریافت شود. معمولا این کار توسط شرکت سازنده و مجری آسانسور انجام می شود. شرکت های معتبر آسانسوری به دلیل آن که تمامی اصول و استانداردهای لازم را در نصب و راه اندازی آسانسور، رعایت می کنند، می توانند به راحتی و در مدت زمان کوتاهی، تاییدیه و استاندارد آسانسور را دریافت کنند.

 

خدمات نصب آسانسور - اکسین لیفت

فضای مورد نیاز برای نصب آسانسور

برای نصب و راه اندازی آسانسور باید فضای مورد نیاز پیش بینی شود. این فضا، به سه قسمت مقطع افقی، مقطع عمودی و موتورخانه تقسیم می شود. مقطع افقی آسانسور به عمق و عرض چاه اشاره دارد. مقطع عمودی نیز به فاصله کف تا سقف آسانسور مربوط می شود. فضای مورد نیاز برای موتورخانه نیز باید طبق قوانین و الزامات مربوطه تعیین شود. در ادامه به توضیح هر یک از این قسمت ها پرداخته ایم.

مقطع افقی

در مقطع افقی باید فضای لازم برای قسمت ها و تجهیزات زیر پیش بینی شده و طبق ابعاد استاندارد، این فضا فراهم شود.

  • کابین: برای آن که فضای مورد نیاز برای نصب کابین تعیین شود، لازم است از نظرات یک متخصص در این زمینه استفاده شود.
  • ریل های کابین: ریل ها در سیستم آسانسور وظیفه دارند تا کابین و وزنه تعادل را در چاه آسانسور هدایت کنند. برای نصب ریل ها فضایی در حدود 20 سانتی متر نیاز است. البته برای آسانسورهای سریع، میزان فضای مورد نیاز در این مورد، باید 25 سانتی متر پیش بینی شود.
  • وزنه تعادل: باید فضایی به میزان 30 سانتی متر برای نصب وزنه تعادل اختصاص داده شود. در شرایطی که ظرفیت آسانسور بالا برود، باید این وزنه را در کنار کابین نصب کنند.
  • درب آسانسور: ابعاد درب طبق ابعاد کابین آسانسور تعیین می شود. البته ابعاد کابین باعث تاثیر روی ابعاد عرض و عمق چاه نیز می شود.

مقطع عمودی

مقطع عمودی آسانسور شامل موارد زیر می شود که باید فضای مورد نیاز برای آن ها پیش بینی شود.

  • ارتفاع چاهک آسانسور: چاله یا چاهک آسانسور مکانی است که در موقع بروز حادثه، سرویسکاران به آن پناه می برند. این مکان با عنوان جان پناه نیز شناخته می شود. این فضا باید ارتفاعی حداقل به میزان 140 سانتی متر داشته باشد.
  • طول مسیر حرکت کابین: مسیر حرکت کابین از پایین ترین طبقه شروع می شود و تا کف بالاترین طبقه ادامه دارد. بالاترین طبقه مکانی است که کابین در آن توقف می کند.
  • فضایی با ارتفاع 1.8 متر که از روی سقف چاه تا قسمت زیر موتورخانه را شامل می شود. از این فضا به منظور انجام تعمیرات توسط تعمیرکار یا سرویسکار استفاده می شود.

موتورخانه

موتورخانه نیز مکانی است که به منظور نصب تجهیزاتی از قبیل موتور، گیربکس، شاسی موتور، فلکه کششی، تابلو فرمان، تابلو برق سه فاز، گاورنر و غیره ساخته می شود. فضای مورد نیاز برای ساخت این مکان نیز باید طبق ابعاد استاندارد پیش بینی شود.

نصب آسانسور بیرون ساختمان

نصب آسانسور در خارج از ساختمان در مواقعی انجام می شود که به هر دلیلی امکان نصب و تعبیه سیستم در داخل ساختمان وجود ندارد. عللی از جمله قدیمی بودن ساختمان، نبود فضای لازم برای ایجاد چاه و نصب آسانسور و نیز موارد دیگر باعث می شود تا آسانسور را در بیرون از ساختمان نصب و راه اندازی کنند. گاهی نیز به علل دیگری از قبیل تغییر دکوراسیون ساختمان و ارتقای آن یا مدرن سازی ظاهر ساختمان، آسانسور در بیرون و در حیاط ساختمان نصب می شود. در این شرایط معمولا از آسانسورهای شیشه ای یا پانوراما استفاده می شود که می توانند نوعی آسانسور لوکس تلقی شوند.

نصب آسانسور در راه پله

نصب آسانسور در راه پله راهکاری است که بتوان بر مشکل کمبود فضای لازم برای نصب سیستم غلبه کرد. برای نصب آسانسور در راه پله باید به نکاتی توجه کرده و شرایط خاصی را مد نظر قرار داد. در زیر به این نکات و شرایط اشاره شده است:

  • موافقت ساکنان ساختمان و کسب رضایت آنان
  • این کار باید توسط نصابان حرفه ای و متخصص انجام شود.
  • بررسی و تایید استحکام سازه ساختمان، توسط مهندس شهرداری
  • حداقل فضای لازم باید 145*145 سانتی متر باشد.
  • تخریب و بازسازی ساختمان برای نصب آسانسور در راه پله، تماما باید توسط پیمانکار ساختمان انجام شود.
  • داشتن گزارش و گواهی پایان کار ساختمان
  • اخذ مجوز نصب و نیز تاییدیه استاندارد آسانسور
  • داشتن قرارداد سرویس و نگهداری و نیز تعمیر آسانسور به همراه بیمه نامه ضروری است.

هزینه نصب آسانسور

قیمت نصب آسانسور به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. این فاکتورها مستقیما روی هزینه نصب آسانسور تاثیر می گذارند و میزان آن را تعیین می کنند. همچنین هر ساله میزان این هزینه نیز افزایش می یابد. از جمله فاکتورهایی که روی قیمت نصب آسانسور تاثیر می گذارند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ابعاد آسانسور، نوع آسانسور، مدل آسانسور، نوع سیستم محرکه، ظرفیت آسانسور، نوع کاربری ساختمان، برند تولیدکننده و مجری آسانسور، تعداد طبقات، ارتفاع ساختمان، میزان اقدامات مورد نیاز برای آماده سازی محل نصب، میزان تخصص و تجربه نصابان و غیره

خدمات نصب آسانسور | چرا اوکسین؟

شرکت اوکسین یکی از شرکت های مطرح و شناخته شده در صنعت آسانسور است که انواع خدمات مربوط به نصب آسانسورها را به کارفرمایان ارائه می دهد. شرکت اوکسین که نام تجاری شرکت فنی و مهندسی آرامش بالابر پارس محسوب می شود، طی بیش از 15 سال کوشش کرده است خدمات خود را در بالاترین کیفیت ارائه کند. این شرکت تمام توان و کوشش خود را به کار می گیرد تا در زمینه نصب و راه اندازی آسانسورها تمامی اصول و استانداردهای لازم رعایت شده و آسانسور از بالاترین کارایی و ایمنی برخوردار باشد. با توجه به این موارد، چنانچه شرکت اوکسین را برای عملیات نصب و راه اندازی آسانسور انتخاب کنید، می‌توانید کیفیت، کارایی و ایمنی بالا را از آسانسور نصب شده انتظار داشته باشید.

سوالات متداول کاربران درباره نصب آسانسور:

  • در نصب آسانسور باید چه نوع درب هایی اجرا شود؟

    در آسانسورها دو درب کابین و طبقات نصب می شود. درب کابین روی کابین قرار دارد و در هنگام ایستادن کابین در طبقه مورد نظر، باز و بسته می شود. درب طبقات نیز در هر یک از طبقات ساختمان نصب می شود و در محل خود به شکل ثابت قرار دارد.

  • چرا در نصب آسانسور، مرحله آهن کشی اهمیت زیادی دارد؟

    زیرا با انجام درست و اصولی این مرحله، ریل های کابین تثبیت خواهد شد. در این صورت کابین به هنگام حرکت لرزش نداشته و تکان نمی خورد. همچنین انجام اصولی و دقیق مرحله آهن کشی باعث افزایش ایمنی آسانسور خواهد شد.