نصب آسانسور در قسمت‌های مختلف ساختمان

با افزایش روز به روز جمعیت، ساختمان‌های مرتفعی ساخته شده‌اند که نیاز است برای جا به جایی بین طبقات از آسانسور استفاده شود. این نیاز در ساختمان‌های قدیمی نیز وجود دارد و برخی بنا به دلایلی تصمیم دارند آسانسور نصب کنند تا جا به جایی بین طبقات به خوبی صورت بگیرد. یکی از چالش‌های مهمی که در این حوزه وجود دارد، نصب آسانسور در ساختمان‌های قدیمی است که در بخش‌های مختلفی از آن مانند حیاط یا بالکن صورت می‌گیرد. ما در این مقاله نصب آسانسور در بخش‌های مختلف ساختمان را توضیح می‌دهیم.

نصب آسانسور در بالکن

یکی از مواردی که برای ساختمان‌های قدیمی کاربرد دارد، نصب آسانسور در بالکن است. زمانی که در راه پله فضای کافی برای نصب آسانسور وجود نداشته باشد، از بالکن برای این منظور استفاده می‌شود. به طور کلی باید ویژگی‌های فیزیکی ساختمان‌هایی که سال ساخت بالایی دارند مورد بررسی قرار بگیرد تا بهترین مکان برای قرار گیری آسانسور مشخص شود. مدل هیدرولیکی برای ساختمان‌های قدیمی کاربردی‌تر است؛ زیرا قدرت بیشتری نسبت به آسانسورهای کششی دارد و احتمال سقوط آسانسور را به حداقل می‌رساند. آسانسور هیدرولیکی دارای ترمز اضطراری است و در نتیجه در هنگام بروز هرگونه مشکل یا قطعی برق، ایمنی بیشتری را فراهم می‌کند.

ابتدا افراد متخصص از ساختمان موردنظر بازدید می‌کنند و شرایط نصب و گزینه‌های موجود را بررسی می‌نمایند. سپس نوع کابین آسانسور را مشخص کرده و متریال مناسب را برای ساخت آسانسور انتخاب می‌کنند تا ایمنی بیشتری فراهم کنند. طراحی آسانسور به صورتی انجام می‌شود که از نظر نمای ساختمان مشکلی به وجود نیاید. در نتیجه نوع طراحی ظاهری نیز از نظر نصب آسانسور در نمای ساختمان اهمیت خاصی دارد.

نصب آسانسور بیرون از ساختمان

نصب آسانسور در حیاط

یکی از مدل‌های رایج برای ساختمان‌هایی که حیاط دارند، آسانسور حیاطی می‌باشد که همانطور از نام آن پیداست، در بیرون از ساختمان نصب می‌گردد. آسانسور حیاط نیازی به اسکلت‌بندی ندارد و با استفاده از کامپوزیت که یک لایه آلومینیومی است پوشش داده می‌شود. این دسته از آسانسورها ضد آب هستند و در هنگام بارندگی جای نگرانی نیست. به طور کلی به دلیل ویژگی‌هایی که آسانسور حیاطی دارد، هزینه نصب بیشتری نسبت به سایر مدل ها دارد.

طراحی چاله آسانسور حیاطی در نقشه ساختمان یکی از مهم‌ترین مراحل نصب است. تکنسین باید ابعاد درب ورودی را در نظر گرفته تا بدانند چه عرضی برای چاله آسانسور نیاز می‌باشد. همچنین باید این موضوع را نیز در نظر بگیرند که متناسب با ظرفیت آسانسور، عمق چاه به چه صورت باید باشد. در ادامه با بررسی‌های انجام شده آسانسور طراحی می‌شود.

نصب آسانسور بیرون از ساختمان

از آنجایی که برای ساختمان‌های قدیمی فضایی کافی برای نصب آسانسور وجود ندارد، بهترین پیشنهاد این است که آسانسور را در بیرون ساختمان یا حیاط نصب نمایید. البته این موضوع تا حد زیادی به تایید کارشناس بستگی دارد. چنانچه فضای راه پله برای نصب آسانسور مناسب باشد، نیازی به نصب آسانسور در بیرون از ساختمان نخواهد بود.

نکات مهمی که برای نصب آسانسور بیرون از ساختمان نیاز است در نظر بگیرید:

  • قبل از نصب آسانسور در ساختمان قدیمی باید مقاومت سازه بررسی شود و امکان تقویت آن وجود داشته باشد.
  • کارفرما وظیفه دارد تمامی کاریهای بنایی ساختمان را انجام دهد.
  • فضای کمتر از 120cm*120cmبرای نصب آسانسور مناسب نخواهد بود و حداقل باید      cm*160cm 100 یا cm*145cm 145 باشد.
  • به جهت اینکه نصب آسانسور در بیرون یا داخل ساختمان‌های قدیمی انجام شود، باید مجوزهای مربوطه از شهرداری برای دریافت پایانکار اخذ شود. دریافت تاییدیه آسانسور و مجوز نصب نیز الزامی می‌باشد.
  • چنانچه نصب آسانسور در مشاعات و بیرون ساختمان به صورتی باشد که وارد حریم خیابان شود، باید قبل از هرگونه اقدام، مجوزات لازم را برای نصب و اجرای آسانسور از شهرداری اخذ گردد.

نصب آسانسور در راه پله

ساختمان‌هایی که فاقد آسانسور هستند، می‌توانند از راه پله برای نصب آسانسور استفاده کنند. قبل از هر چیز باید استقامت ساختمان باید بررسی شود. همچنین میزان فضای راه پله را نیز باید ارزیابی شود تا امکان نصب و اجرای آسانسور وجود داشته باشد. در محل نصب، کابین، درب و وزنه تعادل آسانسور قرار دارند که در این فضا کابین جا به جا می‌شود. انتخاب نوع موتور نیز در فضای موردنظر تعیین کننده است. اگر موتور آسانسور انتخاب شده فاقد گیربکس است، نیازی به اختصاص فضایی برای موتورخانه نیست زیرا در بالای آسانسور جای می‌گیرد. اگر موتور انتخاب شده برای آسانسور گیربکس دار است، نیاز است فضایی برای موتورخانه در نظر بگیرید.

استانداردها موضوع مهم دیگری هستند که باید جهت نصب آسانسور در راه پله‌ها رعایت شوند تا ایمنی کار بالاتر رود. نصب آسانسور باید توسط افراد متخصص صورت بگیرد تا در آینده مشکلی به وجود نیاید. بعد از اینکه نقشه آسانسور طراحی شد، وقت آن رسیده که تجهیزات و قطعات مورد نیاز خریداری شوند. بعد از اینکه سیستم الکتریکی آسانسور و قطعات نصب شدند، وقت آن رسیده آزمایش شوند تا عملکرد درست آنها ارزیابی شود.

جمع‌ بندی

توصیه می شود برای دریافت خدمات خرید و نصب آسانسور، به شرکت‌های معتبر در این زمینه مراجعه کنید. اوکسین لیفت با ۱۵ سال سابقه درخشان در این حوزه، یکی از بهترین‌ها در زمینه تولید و نصب انواع آسانسور محسوب می‌شود که تمامی خدمات مربوطه را با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت به شما ارائه می‌کند.

این مجموعه از تیمی حرفه‌ای و باتجربه تشکیل شده که تمامی استانداردهای روز دنیا را برای تولید، نصب و راه اندازی آسانسور در نظر می‌گیرند. اوکسین لیفت تمامی مجوزها و گواهی مربوطه را دریافت کرده است. برای ثبت سفارش، اطلاع از قیمت و یا کسب هرگونه اطلاعات بیشتر، از طریق شماره تلفن‌های ۰۲۱۲۶۷۴۴۷۲۳ – ۰۹۱۲۴۴۸۴۸۳۹ – ۰۲۱۲۶۷۴۵۳۱۶ با کارشناسان اوکسین لیفت در ارتباط باشید.

دیدگاهی وجود ندارد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *